Koninklijke onderscheiding voor Theo van Gerven

Theo van Gerven ontving vandaag een Koninklijke onderscheiding als waardering voor zijn vele vrijwilligerswerk wat hij voor GAC en diverse andere verenigingen en organisaties heeft verrichtIn de kantine van GAC werd Theo vandaag benoemd in de orde van Oranje Nassau voor zijn vele vrijwilligerswerk en maatschappelijke inzet, op initiatief van GAC. In het bijzijn van zijn gezin, familie, veel GAC leden en anderen betrokkenen ontving hij van burgemeester van Diessen een lintje.

In 1992 werd zijn zoon Bas lid van GAC  en zo raakte Theo tijdens wedstrijden ook besmet met het atletiekvirus. Daarom werd hij In 1998 ook zelf lid van GAC. In 1999 werd Theo secretaris van GAC, tot april 2013, en in dat jaar werd hij voorzitter van de wedstrijdcommissie en tevens Juco. Vanaf 1999 is hij lid van de onderhoudscommissie en verricht allerlei voorkomende werkzaamheden op onze accommodatie. Hij is ook de verbindingsman richting gemeente als het gaat om het inzetten van gereedschap voor de werkzaamheden. Hij zorgt ook voor het plaatsen van afzethekken bij wedstrijden en de rommelmarkt. Theo is ook inzetbaar als EHBO’er en regelt bijvoorbeeld bij de rommelmarkt op de vroege morgen het verkeer. Kortom, Theo is in de voorbereidingen en opbouw van wedstrijden, tijdens wedstrijden en in de afbouw na de wedstrijden constant in touw, en daarnaast heeft hij ook nog zeer lang het bestuur versterkt.
Verder is Theo vrijwilliger en secretaris bij Veilig Verkeer Nederland, afdeling Gemert Bakel. Is hij lid, oprichter en voordraaier van de vendeliersgroep Sint Jorisgilde uit Oostelbeers. Is hij actief lid en vrijwilliger bij De Heren Blaas Sociëteit Krek te Loat. En is hij vrijwilliger bij speeltuinvereniging Het Zonnehoekje.
Al met al een lintje meer dan waard.
Theo, Mariet en familie van harte gefeliciteerd!