Peter Verbruggen en Ron Vermeulen lopen Marathon Rotterdam

In de marathon van Rotterdam gingen twee lopers van de Gemertse Atletiek Club van start.
Ron Vermeulen had een zeer goede voorbereiding naar de marathon toe en ging vol vertrouwen van start. Tot de 25 km ging het dan ook van een leien dakje. Toen schoten echter de benen compleet vol met kramp en moest het tempo noodgedwongen terug want opgeven was geen optie. Finishen op de Coolsingel is helemaal geweldig dus dan het tempo maar wat lager. Desondanks kwam Ron toch uit op een mooie tijd van 3.20.48 uur.
Voor Peter Verbruggen leek er in de voorbereiding geen vuiltje aan de lucht tot afgelopen woensdag een flinke kramp in zijn kuit roet in het eten dreigde te gooien. Gelukkig ging het door behandelingen iedere dag wat beter waardoor Peter toch van start kon gaan. Hoewel in het tweede deel van de race zijn kuit wat begon tegen te sputteren kon Peter zijn race toch afmaken en was hij volgens eigen zeggen “volledig gesloopt” maar bleef hij met zijn eindtijd van 3.38.03uur niet zo heel ver boven zijn eigen persoonlijk record.