Trainingsweekend Burgh-Haamstede

Met een groep van ongeveer 30 mensen zijn we van vrijdag  11 maart tot en met zondag  13 maart op trainingsweekend geweest in Burgh Haamstede. Samen met de atletiekclub Weert (ook ± 30 mensen) hebben we een verblijf gehad in het Hof van Haamstede ; een Landall Greenpark, gelegen aan de rand van een mooi natuurgebied en aan de rand van de zee. Dit doen we voor het  31e jaar (!)  met een groep vanuit GAC, en elk jaar is het een succes en een happening om mee te maken. Het eerste jaar was in 1985 met  slechts een bungalow van 6 mensen met een trainer (die 3 dagen kookte !)  Dit is  uitgegroeid tot  een groep van soms  100 mensen.

Het samen trainen ; voor sommige zelfs twee keer per dag (zaterdag, zondag) is  een  ervaring op zich  , voor anderen was het vooral de gezelligheid die telde met minder hard trainen.
Alles is mogelijk in dit weekend. Ook gaan er hele  families mee, die  een combinatie maken tussen sportief bezig zijn en er een leuk familieweekend aan zee aan vast koppelen.
Bij deze dan ook voor belangstellenden om dit  alvast in de agenda te noteren voor 2017.

10 t/m 12 maart 2017  Trainingsweekend Burgh Haamstede. Tegen die tijd wordt nog aangegeven hoe je je kunt aanmelden.

Contactpersoon: Henk van Eck.