Speurneuzen bij GAC

speurneus2Afgelopen zaterdag verzamelden bijna alle mini- b- en c-pupillen zich bij de Christoffelhoeve. Ze gingen een echte speurtocht doen door Elsendorp! De pupillen werden verdeeld in drie groepen: De Atletiekspelers, de Coole Haanclub en de Knallers. Eén voor één vertrokken de groepen vanuit het beginpunt. Met een klein beetje hulp van de trainsters beantwoordden de pupillen vragen en maakten een unieke atletiekwoordzoeker. Bij ieder speeltuintje stopten we even om te spelen en na die lange wandeling werd op de Christoffelhoeve ook nog volop gespeeld. Rammelend van de honger liepen de kinderen even later toch naar binnen. We hebben gezellig met zijn allen gegeten. Trainster Sandra bakte verrukkelijke pannenkoeken en er werden tosti’s uitgedeeld. Met ronde buikjes luisterden de pupillen naar de uitslag van de speurtocht. De Knallers waren geëindigd op een 2e plek. De Coole Haanclub en de Atletiekspelers eindigden op een gedeelde 1e plek. Voordat de pupillen naar huis gingen kregen ze nog een echte speurtochtdiploma! Zowel de pupillen als de trainsters hebben een hele leuke dag gehad.