Gemert City Run ‘Get ready: let’s run’ trainingen.

gcr-logoDe Gemert City Run gaat in samenwerking met atletiekvereniging GAC Gemert je helpen om op tweede pinksterdag de finish van de 5 km succesvol te bereiken. Schrijf je, samen met je vrienden, familie of collega’s, in voor de Gemert City Run ‘Get ready: let’s run’ trainingen. Samen lopen werkt motiverend, het is namelijk zowel gezellig als gezond! Ervaren enthousiaste trainers helpen je zover te komen, met een verantwoord beginnersschema en praktische tips.

Het programma, van in totaal 12 trainingen, start op zaterdagochtend 20 februari om 9:30 op de atletiekbaan. Afhankelijk van je fitheid worden je trainingen bepaald. Conditie opbouwen gaat best snel: als je nu start, ben je in mei klaar om aan de start te verschijnen van de 5 km! Wedden dat jullie er straks samen staan?

Het inschrijfformulier vind je op http://gemertcityrun.nl/get-ready/