Drassige Zandboscross op 29 november

Afgelopen zondag was het weer tijd voor de 33e Zandboscross in het mooie Zandbos in Deurne. Het was typisch cross weer, regen, wind, drassig parcours en daardoor veel modder. Dit zag je ook terug hoe modderig de kinderen met een grote grijns over de finish kwamen. Want aan de finish stonden namelijk zwarte pieten te wachten met wat lekkers! Bij de mini pupillen stond voor GAC Giel van Oosterwijk aan de start, hij liep een behouden, maar keurige 1100 meter, wat een afstand voor zo een jongen! Tegelijk met Giel liep Bieke Smits haar eerste cross en dat deed zij heel verdienstelijk met een zevende plaats.
Bij de meisjes pupillen B stonden vier dames van GAC aan de start, hier vonden wij Eva Rooijackers terug op een goede zesde plaats, achter haar eindigde Faye van Oirschot op een mooie achtste plaats. Ook Ira van den Heuvel en Iza van Dinteren liepen hun 1100 meter in de modder keurig!
In het grote deelnemersveld van 44 meiden A-pupillen konden wij twee meisjes van GAC terug vinden, Amy Verkampen liet als eerste jaars A-pupil van zich spreken door net in de top tien te finishen. Alies van Oosterwijk heeft het modderige parcours van 1550 meter ook overwonnen door als 23e te finishen!
Gijs van de Ven en Daan van der Linden hielden de eer van GAC hoog bij de jongens pupillen A en dat deden zij zeer verdienstelijk met een 18e plaats voor Daan en Gijs zag je al snel aan de finish verschijnen, op een mooie zesde plek.
De pupillen kunnen zich nu gaan voorbereiden op de Kerstloop van GAC, welke traditioneel op Tweede Kerstdag wordt gehouden!