Wedstrijdkalender pupillen 2019/2020

Voor inschrijving voor de wedstrijden is een licentienummer noodzakelijk. Weet je dit nummer niet, neem dan even contact op met de trainer.
Laat je trainer even weten als je hebt ingeschreven.

Datum Wedstrijd

 

Cross wedstrijden
We nemen dit winterseizoendeel aan 7 cross-wedstrijden van de 10 crosswedstrijden van de Limbra Cross Competitie: Ijzerenmancross, Molenvencross, Zandboscross, Jaspercross, Vlakwatercross, Leudalcross en Nederheide-Commanderije cross. Bij deze 7 wedstrijden gaan er trainers vanuit GAC mee om de cross te begeleiden. Aan de andere 3 crossen van de Limbra-competitie kun je ook meedoen, maar daarbij is dan geen begeleiding vanuit GAC.

Voor de pupillen geldt de categorie indeling vanaf 1 november 2019 voor de gehele cross competitie. Dus bij de IJzerenmancross in Weert wordt er al in de nieuwe categorie gelopen.
Verder ontvangt iedereen die minimaal 6 wedstrijden gelopen heeft een eindherinnering.

Voor het eindklassement van de Limbra-competitie gelden de zeven beste klasseringen van een deelnemer. De 5 beste atleten van het klassement ontvangen een ereprijs. De ereprijzen worden uitgereikt tijdens de laatste cross, de Nederheide Commanderije Cross. Ze moeten persoonlijk worden afgehaald. Een winnaar die niet bij de prijsuitreiking aanwezig is en niet is afgemeld ontvangt geen prijs.

GAC cross-competitie
Naast deze Limbra cross-competitie hebben we een onderlinge competitie. Er zijn per wedstrijd puntente behalen. Hoe meer wedstrijden je meedoet, hoe meer kans je hebt om je prestatie te verbeteren en hoe meer punten je kunt behalen. De 4 beste wedstrijden (van de 7 van de Limbra cross competitie) tellen mee in het eindklassement. Als afsluiting van het cross-seizoen wordt er een Clubcross gehouden. Bij deze Clubcross vindt tevens de uitreiking van de onderlinge competitie van het cross-seizoen plaats.