Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vossenjacht

zaterdag 18 mei 2019/18:30 - 22:00

  • 18 mei van 18.30 tot 21.00 uur mini/B/C pupillen
  • 18 mei van 20.00 tot 22.00 uur A-pupillen en CD-junioren
  • Atletiekbaan GAC

Zoals vele van jullie weten is de nacht van G.A.C. al jarenlang een jaarlijks evenement van de atletiekclub. Vandaar dat we als evenementencommissie hebben besloten het evenement eens om te gooien naar een ander evenement, namelijk een VOSSENJACHT!

Op zaterdagavond 18 mei zal het evenement plaatsvinden. Alle pupillen en CD-junioren kunnen deelnemen aan de vossenjacht. A/B junioren zijn eventueel ook welkom om deel te nemen aan het evenement.

Om 18:30 zullen de mini/B/C pupillen verzamelen op het atletiekterrein. Wanneer iedereen gearriveerd is zal er gestart worden met de vossenjacht voor deze groep. De kinderen zullen onder begeleiding van een volwassene de tocht gaan lopen en onderweg ‘vossen’ tegenkomen. Rond de klok van 20:00 zal de groep weer arriveren op het atletiekterrein.

Om 20:00 verwachten we dan ook dat de A-pupillen en de CD-junioren gearriveerd zijn op het terrein, zodat we daar gezamenlijk nog wat lekkers kunnen eten.

Tussen 20:30 en 21:00 kunnen de mini/B/C pupillen dan ook opgehaald worden door hun ouders. Voor de A-pupillen en de CD-junioren zal de vossenjacht dan pas starten. Zij zullen dan ook een andere tocht gaan lopen, aangepast op hun leeftijd.

Rond de klok van 22:00 kunnen de A-pupillen en CD-junioren op gehaald worden op het atletiekterrein.

We hopen jullie allemaal te zien bij dit nieuwe evenement!
Opgeven kan via het volgende mailadres gericht aan Eva van Berlo t/m zaterdag 11 mei: evenementencommissiegac@gmail.com

Met sportieve groet,
de evenementencommissie

Gegevens

Datum:
zaterdag 18 mei 2019
Tijd:
18:30 - 22:00
Evenement Categorie:

Organisator

Evenementencommissie

Locatie

Atletiekterrein GAC
Sportlaan 22
Gemert, Nederland
+ Google Maps