Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsdag 2016

woensdag 27 april 2016/09:30

De Gemertse Atletiek Club (GAC) organiseert op Koningsdag een wedstrijd en nodigt alle leerlingen van de basisschool uit om hieraan deel te nemen. Dit is de ideale manier om kennis te maken met de atletieksport. Kinderen van groep 1 t/m 8 kunnen op deze dag gratis meedoen met de wedstrijd en bovendien mag iedereen vanaf 6 jaar die met Koningsdag meedoet, in de maand mei gratis meetrainen.

Op woensdag 27 april worden de volgende onderdelen gedaan: sprinten, verspringen, vortexwerpen en tot slot de 400m. De dag begint om 9.30 uur met een gezamenlijke warming up en rond 12.30 uur is de prijsuitreiking. Inschrijven kan op verschillende manieren: Op veel basisscholen krijgen de leerlingen een briefje mee dat op school of bij Bruna/Wijn
(Kerkstraat 27 in Gemert) kan worden ingeleverd. Nog makkelijker is het om in te schijven via de onderstaande link. Het is ook mogelijk om op de dag zelf nog in te schrijven, tussen 9.00 en 9.30 uur, maar van te voren aanmelden geniet de voorkeur. Meedoen is gratis en wordt mede mogelijk gemaakt door Fysiotherapie Den Brok.
Graag verwelkomen wij alle kinderen die er graag een sportieve ochtend van willen maken!

Klik hier om je in te schrijven voor de Koningsdag atletiek wedstrijd.

Gegevens

Datum:
woensdag 27 april 2016
Tijd:
09:30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

GAC Gemert

Locatie

Atletiekterrein GAC
Sportlaan 22
Gemert, 5421 SK
+ Google Maps