Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gemert City Run

zaterdag 26 mei 2018/16:30 - 21:30

Together we Run!
Gemert City Run is een Gezellig Brabants feestje. Iedereen moet kunnen meedoen.
Zowel beginnelingen, gevorderden als de super snelle topatleten. Naast de Mini City Run van 1500 m, kun je kiezen voor de Short City Run van 5 km en de Long City Run van 10 km.
Long or short, it’s up to you!
Alle prestaties die jullie op zaterdag 26 mei gaan leveren, moeten natuurlijk goed gevierd worden. Blijf daarom na afloop nog even samen hangen, om een proost uit te brengen op jullie overwinning, tijdens de Gemert City Run Afterparty.

Start en Finish
Start en finish zijn in het historische sfeervolle hartje van Gemert, op het Ridderplein
nabij het kasteel.

Parcours
De Gemert City Run gaat 1500 meter, 5 of 10 kilometer lang door het centrum van Gemert en voert over verharde wegen door het gezellige centrum. City Run Gemert gaat je compleet verrassen met allerlei special effects en muziek onderweg en na afloop.

Startnummer
Dit jaar kun je er voor kiezen om je startnummer voorafgaand thuis te laten bezorgen (€ 1,50). Zo voorkom je mogelijke wachttijd op de dag zelf.
De tijd wordt opgemeten met behulp van de RaceTimer Bibtag. Dat is een klein chipje achterop je startnummer. Je hoeft dus geen chip aan je schoen te bevestigen. Tijdregistratie is bij de inschrijfprijs inbegrepen.

Inschrijving 2018
Inschrijving is mogelijk vanaf 1 januari. Voorinschrijving loopt 17 mei 2017.  Nainschrijving is mogelijk op de dag van het evenement.
Klik hier om je in te schrijven

Meer informatie over de Afterparty van de derde editie van de Gemert City Run op zaterdagavond 26 mei 2018, volgt spoedig.

 

Gegevens

Datum:
zaterdag 26 mei 2018
Tijd:
16:30 - 21:30
Evenement Categorie:
Site:
http://gemertcityrun.nl/

Locatie

Ridderplein
Ridderplein
Gemert,
+ Google Maps