Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

9 July Gemert City Run

Op 9 juli organiseren we de 5e editie van de Gemert City Run. Dit is een hardloop- en wandelfestijn waaraan iedereen kan meedoen. Zowel de beginnende hardloper, de gevorderde als de supersnelle topatleet. Moedig je kinderen aan bij de Kids Runs van 800m en 1100m, of loop zelf mee met de 2,1 km, de 5 km of de 10 km. Liefhebbers van langere afstanden combineren de laatste twee afstanden tot de “15 van Gemert”. Long or short, it’s up to you!

Schrijf je daarom snel in via https://gemertcityrun.nl/

#Together we Run!

Join the club!

De Gemert City Run is alleen mogelijk door de medewerking van een groot aantal vrijwilligers. Zowel in de voorbereiding als in het weekend zelf zijn meer dan 100 vrijwilligers actief om diverse taken te vervullen! Ben jij er daar een van?

Er zijn veel verschillende taken: in de voorbereiding zorgen vrijwilligers voor het klaarmaken van de deelnemerspakketten, de opbouw van het start- en finishgebied en het uitzetten van het parcours e.d. Op de dag van de loop zelf zorgen vrijwilligers voor de na-inschrijving, de veiligheid van het parcours, de inname van kleding en tassen, het uitdelen van drankjes en medailles en nog vele andere zaken.

Help je mee?

Wil jij bijdragen aan dit fantastische loopfestijn? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar vele handen die ons kunnen helpen het evenement op zaterdag 9 juli 2022 tot een succes te maken. Tijdens de dag maak je de unieke Gemert City Run sfeer mee en wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje.

Voor vragen kunt je terecht bij:
Eefje Melssen
E-mail: vrijwilligers@gemertcityrun.nl
Opgeven als vrijwilliger kan via de website https://gemertcityrun.nl/informatie/vrijwilligers/

9 juli / 12:00 23:00